Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Optimale veiligheid, gezondheid en welzijn. Dat is wat iedere werkgever zijn werknemers toewenst. Tegelijkertijd is het een vereiste vanuit de Arbowet aan bedrijven, organisaties en instellingen om een gedegen arbeidsomstandighedenbeleid te voeren. Maar hoe stel je zo’n beleid op? En aan welke voorwaarden moet er worden voldaan?

Een veilige omgeving

Een RI&E stelt het noodzakelijk aantal bedrijfshulpverleners binnen de organisatie vast, net als de opleiding op maat en de benodigde uitrusting. Het risico op brand en ongevallen wordt op locatie geïnventariseerd. Dit is de eerste stap richting een veilige omgeving.

Een grondige inventarisatie is noodzakelijk om een compleet en representatief beeld te kunnen krijgen van de organisatie. Daarvoor is een gesprek met de verantwoordelijke personen voor de arbo binnen het bedrijf nodig. Net als een rondgang door het kantoor, terrein en langs de werkplekken. Een RI&E van VoordeligBHV.nl biedt een uitkomst bij het verbeteren van bestaande werkplekken, het verminderen van het aantal ongevallen, ziekteverzuim en het realiseren van structurele aandacht voor arbeidsomstandigheden.

Advies op maat

Bij VoordeligBHV.nl schrijven we een RI&E op maat voor uw bedrijf en maken we ontruimingsplattegronden indien gewenst.

neem contact op ››

Al onze diensten & producten

diensten-bhv-voordeligbhv.jpg

BHV

Bedrijven in Nederland zijn wettelijk verplicht volgens de Arbowet om maatregelen op het gebied van bedrijfshulpverlening te treffen.

lees meer ››
diensten-ehbo-voordeligbhv.jpg

EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Door te weten wat u kunt doen, kunt u een ander snel helpen.

lees meer ››
diensten-inventarisatie-voordeligbhv.jpg

RI&E

Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) van VoordeligBHV.nl brengt u de risico’s binnen uw bedrijf in kaart zodat de juiste maatregelen kunnen worden getroffen.

lees meer ››
diensten-producten-voordeligbhv.jpg

Producten

VoordeligBHV.nl levert ook producten zoals Automatische Externe Defibrillators (AED’s) en verbandkoffers.

lees meer ››

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven