Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen (EHBDD) | dagopleiding

Het gebruik van drank en drugs - ook wel middelen genoemd - kan leiden tot onvoorspelbare en gevaarlijke situaties. Niet alleen voor de gebruiker zelf maar ook voor zijn of haar omgeving. Door te weten wat je in zo’n situatie moet doen, kunt u een ander snel helpen.


Voor wie
De cursus is speciaal ontworpen voor iedereen die in de praktijk te maken krijgt met middelengebruik en eerste hulpverlening, bijvoorbeeld EHBO’ers, beveiligingspersoneel, horecapersoneel.

Cursusduur
1 dag: klassikale cursus, geen extra voorbereiding vereist.

Inhoud
  • Kennis over middelen
  • Signaleren, reageren en triageren
  • Invloed sociale omgeving
  • Kennis over gebruikersmethoden
  • Preventie
  • Specifieke Eerste Hulp kennis en praktijkoefeningen

Diploma
Als de kennis en de vaardigheden met een voldoende worden beoordeelde, ontvangt de deelnemer een certificaat Hulpverlener EHBDD. Het certificaat is 1 jaar geldig en wordt telkens voor 1 jaar verlengd mits jaarlijks een herhalingsles wordt gevolgd.

Kosten

€ 119,- per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en certificering op basis van een incompanytraining. Deze opleiding is te combineren met andere Eerste Hulp of BHV opleidingen van VoordeligBHV.nl. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven