Eerste Hulp aan Kinderen (EHaK) Herhaling | dagdeel

Het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen is twee jaar geldig. Na deze periode moet de cursist zijn competentie opnieuw kunnen aantonen. Om de geldigheid te behouden moet er jaarlijks worden deelgenomen aan een herhalingscursus EHaK. Hierin worden de geleerde vaardigheden opnieuw geoefend en competenties getoetst. Bij herhaling komt u in aanmerking voor verlenging van het Oranje Kruis certificaat.


Voor wie
Personen met een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Cursusduur
1 dagdeel of avond: klassikale cursus, geen extra voorbereiding vereist.

Inhoud

De theorie wordt opgefrist en uitgediept. De vaardigheden die bij de opleiding zijn aangeleerd worden opnieuw geoefend, zoals het opheffen van een luchtwegblokkade. De herhalingscursus is inclusief reanimeren en de werking en bediening van een AED (Automatische Externe Defibrillator). Ons uitgangspunt zijn zelfverzekerde cursisten na afloop van een training. Zowel trainer als cursist moeten het gevoel hebben dat ze daarna verantwoord kunnen handelen. Daarom leggen wij de nadruk op leren in de praktijk.


Examen
Tijdens de cursus worden de kennis en vaardigheden door de instructeur getoetst.

Diploma
Als de kennis en vaardigheden met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer eens per twee jaar een nieuw certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis.

Kosten

€ 55,- per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en certificering van Het Oranje Kruis op basis van een incompanytraining.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven