BHV Table-top Ontruimingsoefening

Een table-top ontruimingsoefening is een veilige en interactieve vorm van oefenen. Het is een voorbereiding op een daadwerkelijke ontruiming. We bedenken samen scenario’s waarmee we oefenen met de plattegronden van uw bedrijf. Na afloop evalueren we elkaars optreden. Deze table-top-ontruimingsoefening is van belang zodat de cursisten zich weer bewust worden van de procedures en de wijze van samenwerken. Overigens is deze oefening geen vervanging van een praktijkoefening, het is een waardevolle aanvulling.


Voor wie
Bedrijven die een ontruiming droog willen oefenen of ter voorbereiding op een daadwerkelijke ontruiming.

Cursusduur
2,5 uur: geen extra voorbereiding vereist.

Inhoud

Oefenen van verschillende scenario’s waarbij ontruiming nodig is zoals een brand of gaslek.


Kosten

€ 250,- exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief twee plattegronden, gelamineerd en op A0-formaat op basis van een incompanytraining. Extra plattegronden zijn mogelijk tegen meerprijs. Voorwaarde is dat plattegronden vooraf digitaal moeten worden verstrekt door de opdrachtgever.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven