BHV Ploegleider | tweedaagse opleiding

Bij meerdere bedrijfshulpverleners in een bedrijf of instelling en een complexe setting, is er vaak behoefte aan coördinatie. De individuele bedrijfshulpverleners worden geleid door de BHV-ploegleider. Het is de taak van de ploegleider om de inzet van de ploeg te leiden en daarop controle uit te oefenen. Tijdens de opleiding BHV Ploegleider van VoordeligBHV.nl leert u de basisvaardigheden die een ploegleider moet beheersen om leiding te kunnen geven aan uw BHV-ploeg.


Voor wie
Bedrijfshulpverleners die leiding moeten geven aan een BHV-ploeg.

Vooropleiding
Voor bedrijfshulpverleners met een geldig BHV-diploma.

Cursusduur
Twee dagen: klassikale cursus, geen extra voorbereiding vereist.

Inhoud
  • Wet- en regelgeving bedrijfshulpverlening en ploegleider
  • Werken met scenario’s
  • Leidinggeven aan BHV-ploeg
  • Alarmering en communicatiemiddelen

Diploma
Als de kennis en de vaardigheden met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer het diploma Ploegleider Bedrijfshulpverlening van VoordeligBHV.nl. Het diploma is 1 jaar geldig en wordt telkens voor 1 jaar verlengd mits jaarlijks een herhalingsles wordt gevolgd.

Kosten

€ 249,- per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, lesboek en certificering van VoordeligBHV.nl op basis van een incompanytraining. NIBHV-certificering is mogelijk, prijs is op aanvraag.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven