BHV Ontruimingsoefening

Bij de BHV Ontruimingsoefening van VoordeligBHV.nl gaan we in het gebouw met gezamenlijk bedacht scenario aan de slag en evalueren we elkaars optreden.


Voor wie
Bedrijven die een jaarlijkse verplichte ontruimingsoefening moeten organiseren.

Inhoud

Bij een ontruimingsoefening gebruiken we het ontruimingsplan als handboek. Hierin is nauwkeurig beschreven wat iedereen in geval van een calamiteit moet doen. Tijdens de oefening worden deze procedures getest.

Bij de oefeningen maken wij gebruik van ensceneringsmiddelen zoals rookmachines, brand- en/of gaslucht, slachtoffers (LOTUS en/of pop). De bedrijfshulpverleners worden bij een ontruimingsoefening begeleid door een ervaren veiligheidsinstructeur en -observator.

Table-top-ontruimingsoefening

Met een table-top-ontruimingsoefening simuleren we middels een scenario een ontruiming. Het is een veilige en interactieve vorm van oefenen als voorbereiding op een daadwerkelijke ontruiming. De verschillende scenario’s oefenen we droog met plattegronden van uw bedrijf. Deze table-top-ontruimingsoefening is van belang zodat de cursisten zich weer bewust worden van de procedures en de wijze van samenwerken. Deze voorkennis bevordert een positief resultaat bij de daadwerkelijke fysieke ontruimingsoefening. Informeer ook naar de voordelige prijzen en de mogelijkheden van VoordeligBHV.nl voor een table-top-ontruimingsoefening met plattegronden van uw bedrijf.


Kosten

€ 225,- per oefening. Dit bedrag is inclusief een uitgebreid verslag met conclusies en aanbevelingen. Meerprijs inzet LOTUS-slachtoffer € 85,-. extra instructeur of observator € 120,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Combineer de BHV-herhalingscursus met een ontruimingsoefening. De meerprijs is dan slechts € 150,- exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief een uitgebreid verslag met conclusies en aanbevelingen.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven