BHV Brand en Ontruiming | dagopleiding

In Nederland zijn maatregelen op het gebied van bedrijfshulpverlening wettelijk verplicht voor bedrijven. Veiligheid op de werkvloer kan namelijk van levensbelang zijn. VoordeligBHV.nl draagt bij aan een veilige werkomgeving door goede veiligheidscursussen op maat en locatie aan te bieden. Daardoor kunnen bedrijfshulpverleners bij incidenten of calamiteiten direct in actie komen.


Voor wie
Voor personen die bedrijfshulpverlener willen worden en een vrijstelling hebben voor het onderdeel Eerste Hulp.

Voorwaarden
Een vooropleiding of diploma is niet nodig.

Cursusduur
Een dag, klassikaal, geen extra voorbereiding nodig.

Inhoud
  • Brand en de gevaren bij brand
  • Taak van de BHV’er bij brand
  • Voorbereiding van een ontruiming
  • Taak van de BHV’er bij een ontruiming

Diploma
Als de kennis en de vaardigheden met een voldoende worden beoordeeld, ontvangt de deelnemer het deelcertificaat Brand en Ontruiming van het diploma Bedrijfshulpverlener. Het diploma is 1 jaar geldig en wordt telkens voor 1 jaar verlengd mits jaarlijks een herhalingsles wordt gevolgd.

Kosten

€ 99,- per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en certificering van VoordeligBHV.nl op basis van een incompanytraining. NIBHV-certificering is mogelijk, prijs is op aanvraag.

Onze groepsprijzen zijn scherp, ons aanbod is op maat. Naast incompanytrainingen organiseren we cursussen op verschillende locaties in Nederland waarop iedereen zich kan inschrijven, zie hiervoor onze agenda. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Meer informatie of interesse?

Maak een afspraak met VoordeligBHV.nl voor een vrijblijvende offerte.

afspraak maken ››
Scroll naar boven